Te koop bij Kompas Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Kompas wijst de weg.

Te koop

Sorteren op:

Kompas Makelaars is al bijna 50 jaar dé erkende verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in de regio Nissewaard, Albrandswaard en Hoogvliet. Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde, helpen wij je graag met het vinden van jouw droomwoning.

Nissewaard

Een penthouse aan het water, een eengezinswoning in een levendige stadswijk of een vrijstaand huis in de polder? Wie een woning zoekt in Nissewaard, heeft volop keuze. Je kunt er wonen in de wolken, aan het water of tussen de weilanden, in historische dorpjes of in het bruisende stadshart van Spijkenisse.

Koopwoningen Spijkenisse

Met ruim 72.000 inwoners is Spijkenisse de hoofdstad van Gemeente Nissewaard. Ooit ontstaan als een kleine boeren- en vissersgemeenschap, maar met de komst van de Spijkenisserbrug en door de gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam, in de jaren ’70 uitgegroeid tot middelgrote gemeente. Inmiddels werkt de stad hard aan het ontgroeien van zijn status als groeikern en zorgen publiekstrekkers als Theater de Stoep, Bibliotheek de Boekenberg en diverse winkels en voorzieningen ervoor dat Spijkenisse een perfecte plek is om te wonen!

Wie een woning of appartement in Spijkenisse wil kopen, is bij Kompas Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 50 jaar dé specialist in koopwoningen en appartementen en als lokale makelaar weten wij precies welke huizen te koop staan in Spijkenisse. Daarnaast kennen wij alle wijken op ons duimpje. Welke charme heeft de wijk, wat zijn de voorzieningen en wie zijn de buren?

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Spijkenisse online of kom langs bij ons kantoor.
Staat jouw droomhuis in Spijkenisse er niet tussen? Neem gerust contact op voor woningen die binnenkort te koop komen in Spijkenisse.

Koopwoningen Zuidland

Een rustig dorp, met een mooie historische kern, omringd door uitgestrekte polders en het prachtige natuur- en recreatiegebied Bernisse. Dat is Zuidland, in het plaatselijke dialect ook wel ‘Sland' genoemd. Hoewel een echt dorp, beschikt Zuidland over vele voorzieningen en een zeer divers woningaanbod. Kenmerkend is de laatmiddeleeuwse Dorpskerk, waarvan de scheve toren de historische kern domineert en al van kilometers afstand te zien is. Bekijk ons aanbod koopwoningen in Zuidland online of neem contact met ons op!

Koopwoningen Geervliet, Heenvliet & Abbenbroek

Prachtige, schilderachtige dorpjes met de grandeur van Oud-Hollandse stadjes. Temidden van de groene omgeving, rijke historie en moderne voorzieningen is het hier heerlijk om te wonen. Bekijk ons aanbod koopwoningen in Geervliet, Heenvliet & Abbenbroek online of neem contact met ons op!

Albrandswaard

Een appartement in een gezellig dorp, een tweekapper in een levendige nieuwbouwwijk of een prachtige boerderij aan een rustige dijk? Albrandswaard biedt het allemaal. Je kunt er wonen in bruisende buurten met veel voorzieningen of juist lekker landelijk, tussen het groen, de koeien en de schapen.

Koopwoningen Rhoon

De geschiedenis van Rhoon begint in 1199 als een plaat in de Oude Maas wordt ingedijkt en veilig wordt gesteld voor het wassende rivierwater. Na de bouw van het Kasteel van Rhoon en het Wapen van Rhoon, wordt het gebied polder na polder ingedijkt. Rhoon is dan ook een echt dijkdorp en veel straatnamen getuigen daarvan. De uitbreiding is nog niet voorbij en de ontwikkeling van diverse nieuwbouwwijken, zoals Portland en Essendael, zorgen voor ieder wat wils in Rhoon.

Koopwoningen Poortugaal

Het gebied van het huidige Poortugaal werd al bewoond in de vijfde en vierde eeuw vóór Christus, maar pas rond 1170 begonnen de bewoners van Poortugaal zichzelf te beschermen tegen de rivier door dijken aan te leggen. Er ontstond een ringpolder, met als centrum een houten huis, een houten toren en een houten kerkje en begin veertiende eeuw werd Kasteel Valckesteyn gebouwd. Net als Rhoon is ook Poortugaal gestaag uitgegroeid tot een levendig dorp met diverse winkels en voorzieningen.

Wie een woning of appartement in Rhoon of Poortugaal wil kopen, is bij Kompas Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 50 jaar dé specialist in koopwoningen en appartementen en als lokale makelaar weten wij precies welke huizen te koop staan in Rhoon en Poortugaal. Daarnaast kennen wij alle wijken op ons duimpje. Welke charme heeft de wijk, wat zijn de voorzieningen en wie zijn de buren?

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Rhoon en Poortugaal online of kom langs bij ons kantoor. Staat jouw droomhuis in Rhoon of Poortugaal er niet tussen? Neem gerust contact op voor woningen die binnenkort te koop komen in Albrandswaard.

Hoogvliet

Een penthouse aan het water, een eengezinswoning in een levendige stadswijk of een historisch pand aan een rustige dijk? Wie een woning zoekt in Hoogvliet, heeft volop keuze. Je kunt er wonen op grote hoogte, in een gezellige buurt met diverse voorzieningen of middenin het groen. En dat om de hoek van Rotterdam!

Koopwoningen Hoogvliet

Hoogvliet is een voormalig dorp en inmiddels een gemeente van de stad Rotterdam. De oudste vermelding van Hoogvliet, vroeger ook wel Oedenvliet genoemd, dateert van 26 mei 1326. In de jaren ’50 en ’60 onderging het van oorsprong kleine dijkdorp een enorme groei. De haven werd gedempt, op de plek van de oude dorpskern verscheen een nieuw winkelcentrum, de Binnenban, en het aantal woningen nam met duizenden toe. Inmiddels is Hoogvliet een fijne plek om te wonen, met diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden binnen handbereik. Perfect gelegen tussen het stadse Spijkenisse en landelijke Albrandswaard, biedt Hoogvliet een zeer divers woningaanbod.

Wie een woning of appartement in Hoogvliet wil kopen, is bij Kompas Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 50 jaar dé specialist in koopwoningen en appartementen en als lokale makelaar weten wij precies welke huizen te koop staan in Hoogvliet. Daarnaast kennen wij alle wijken op ons duimpje. Welke charme heeft de wijk, wat zijn de voorzieningen en wie zijn de buren?

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Hoogvliet online of kom langs bij ons kantoor.
Staat jouw droomhuis in Hoogvliet er niet tussen? Neem gerust contact op voor woningen die binnenkort te koop komen in Hoogvliet.

Woning kopen of verkopen?

Heb je plannen om je woning te verkopen in de omgeving Nissewaard, Albrandswaard of Hoogvliet? Of heb je een huis op het oog in deze regio? Kompas Makelaars begrijpt als geen ander dat de verkoop en-/ of aankoop van een woning een belangrijke stap in je leven is en dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Gelukkig kennen we dit gebied op ons duimpje, beschikken onze makelaars over grondige kennis en generaties aan ervaring binnen de woningmarkt en hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en verkopers opgebouwd.