NVM Makelaar Albrandswaard - Woning verkopen? Kompas Makelaars
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Alle wegen leiden naar Albrandswaard.

Makelaar albrandswaard

Een appartement in een gezellig dorp, een tweekapper in een levendige nieuwbouwwijk of een prachtige boerderij aan een rustige dijk? Albrandswaard biedt het allemaal. Je kunt er wonen in bruisende buurten met veel voorzieningen of juist lekker landelijk, tussen het groen, de koeien en de schapen.

Heb je plannen om je woning te verkopen in de omgeving Albrandswaard? Of heb je een huis op het oog in deze regio? Kompas Makelaars begrijpt als geen ander dat de verkoop en-/of aankoop van een woning een belangrijke stap in je leven is en dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Gelukkig kennen we dit gebied op ons duimpje, beschikken onze makelaars over grondige kennis en generaties aan ervaring binnen de woningmarkt en hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk van potentiële kopers opgebouwd. 

Maak een afspraak
Alle wegen leiden naar Albrandswaard.

Rhoon

De geschiedenis van Rhoon begint in 1199 als een plaat in de Oude Maas wordt ingedijkt en veilig wordt gesteld voor het wassende rivierwater. Na de bouw van het Kasteel van Rhoon (1432) en het Wapen van Rhoon (1625), wordt het gebied polder na polder ingedijkt. Rhoon is dan ook een echt dijkdorp en veel straatnamen getuigen daar nog van. De uitbreiding is nog niet voorbij en de ontwikkeling van diverse nieuwbouwwijken, zoals Portland en Essendael, zorgen voor ieder wat wils in Rhoon.

Poortugaal

Het gebied van het huidige Poortugaal werd al bewoond in de vijfde en vierde eeuw vóór Christus, maar pas rond 1170 begonnen de bewoners van Poortugaal zichzelf te beschermen tegen de rivier door dijken aan te leggen. Er ontstond een ringpolder, met als centrum een houten huis, een houten toren en een houten kerkje en begin veertiende eeuw werd Kasteel Valckesteyn gebouwd. Net als Rhoon is ook Poortugaal gestaag uitgegroeid tot een levendig dorp met diverse winkels en voorzieningen.

Hoogvliet

Bij de gemeentelijke herindeling in 1985, waarbij Rhoon en Poortugaal werden samengevoegd, zijn de grenzen van Hoogvliet opnieuw getrokken en werd deze gemeente aan Rotterdam toegevoegd. Perfect gelegen tussen het stadse Spijkenisse en landelijke Albrandswaard, biedt Hoogvliet een zeer divers woningaanbod. Interesse? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!

#allewegenleidennaarAlbrandswaard

Maak een afspraak