NVM Makelaar Hoogvliet - Woning verkopen? Kompas Makelaars
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Alle wegen leiden naar Hoogvliet.

Makelaar Hoogvliet

Woning verkopen in Hoogvliet? Bij Kompas Makelaars ben je aan het juiste adres.

Een penthouse aan het water, een eengezinswoning in een levendige stadswijk of een historisch pand aan een rustige dijk? Wie een woning zoekt in Hoogvliet, heeft volop keuze. Je kunt er wonen op grote hoogte, in een gezellige buurt met diverse voorzieningen of middenin het groen. En dat om de hoek van Rotterdam!

Heb je plannen om je woning te verkopen in Hoogvliet? Of heb je een huis op het oog in deze regio? Kompas Makelaars begrijpt als geen ander dat de verkoop en-/of aankoop van een woning een belangrijke stap in je leven is en dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Gelukkig kennen we dit gebied op ons duimpje, beschikken onze makelaars over grondige kennis en generaties aan ervaring binnen de woningmarkt en hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk van potentiële kopers opgebouwd.  

Maak een afspraak
Alle wegen leiden naar Hoogvliet.

Hoogvliet

Hoogvliet is een voormalig dorp en inmiddels een gemeente van de stad Rotterdam. De oudste vermelding van Hoogvliet, vroeger ook wel Oedenvliet genoemd, dateert van 26 mei 1326. Het is genoemd naar Oda (Oede) van Putten, die dit gebied als bruidsschat meekreeg bij haar huwelijk in 1315 met Willem IV van Horne. 

In de jaren ’50 en ’60 onderging het van oorsprong kleine dijkdorp een enorme groei. De haven werd gedempt, op de plek van de oude dorpskern verscheen een nieuw winkelcentrum, de Binnenban, en het aantal woningen nam met duizenden toe. Inmiddels is Hoogvliet een fijne plek om te wonen, met diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden binnen handbereik. Perfect gelegen tussen het stadse Spijkenisse en landelijke Albrandswaard, biedt Hoogvliet een zeer divers woningaanbod. Interesse? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!

#allewegenleidennaarHoogvliet

Maak een afspraak