Woning verkopen in Spijkenisse? Kies voor Kompas NVM Makelaars
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Kompas wijst de weg.

Woning verkopen

Een woning verkopen doe je niet dagelijks. Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van je huis een belangrijke stap in je leven is en dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Onze NVM-verkoopmakelaars kennen Spijkenisse op hun duimpje, beschikken over jarenlange ervaring, kennis en kunde op de woningmarkt en hebben inmiddels een groot netwerk van potentiële kopers opgebouwd. Wil jij jouw huis snel en tegen de beste prijs verkopen? Kies voor Kompas, de best verkopende én best beoordeelde makelaar van Spijkenisse. Vraag een gratis waardebepaling aan en onze verkoopmakelaars stellen een op maat gemaakt verkoopplan voor je op.

Plan een verkoopgesprek in!

Het voordeel van een verkoopmakelaar van Kompas Makelaars

Als het om de verkoop van een woning gaat laten wij niets aan het toeval over. Kompas Makelaars is niet voor niets de meest actieve makelaar van Spijkenisse! We zetten alles op alles om jouw woning zo snel en zo goed mogelijk te verkopen, tot de hoogst haalbare opbrengst te komen en zien er op toe dat alle facetten van het verkoopproces optimaal worden uitgevoerd.

1

Gratis waardebepaling

Kompas Makelaars in Spijkenisse biedt een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek aan. Eén van onze gecertificeerde makelaars komt bij jou thuis langs om gratis en vrijblijvend de waarde van je huis te bepalen. Uiteraard houdt de makelaar rekening met de bijzonderheden van de woning en de huidige woningmarkt. Na het vrijblijvende verkoopgesprek ontvang je een reëel advies over de vraagprijs en een offerte voor het eventueel in de verkoop zetten van je huis bij Kompas Makelaars. Interesse? Vraag dan nu een vrijblijvend verkoopgesprek aan.

2

Presentatie van de woning

Bij Kompas Makelaars worden woningen optimaal gepresenteerd door onze professionele woonfotograaf. We maken gebruik van foto’s, video’s, plattegronden en 360 graden foto’s om een woning optimaal te presenteren aan potentiële kopers op Funda, onze website, onze social media en in onze etalage op een toplocatie in Spijkenisse. Zodat jouw woning snel én tegen de beste prijs wordt verkocht.

3

Begeleiding verkoop woning

Wanneer je je huis bij Kompas Makelaars te koop zet, wordt je tijdens het gehele verkoopproces, van A tot Z begeleid door ons kleine, maar fijne team. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen staan hoog in het vaandel bij ons familiebedrijf. Daarnaast kun je rekenen op uitgebreide en enthousiaste bezichtigingen van je woning, ook in de avond en in het weekend, wat onze kijkers als groot pluspunt ervaren. Uiteraard koppelen onze makelaars na elke bezichtiging even terug hoe het is gegaan.

4

Onderhandeling

Kompas Makelaars in Spijkenisse voorziet je van advies tijdens de onderhandeling van de verkoop van je woning. Zodat je je huis snel en tegen de hoogste prijs verkoopt.

5

Ondertekening

Wanneer de onderhandeling rond is stellen wij de koopakte op en zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige afhandeling van de verkoop van je woning.

6

Notaris en afhandeling

Kompas Makelaars in Spijkenisse controleert alle notariële stukken zorgvuldig. Daarnaast zijn wij, voordat je naar de notaris gaat voor het transport van je verkochte woning, persoonlijk aanwezig bij de eindinspectie van de woning.

Op zoek naar een NVM-makelaar in Spijkenisse of omgeving?

Sander helpt je graag verder!

Sander van Gils

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Sander van  Gils