Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Kompas wijst de weg.

Woning verkopen

Een woning verkopen doe je niet dagelijks. Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van je huis een belangrijke stap in je leven is en dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Onze makelaars kennen Spijkenisse op hun duimpje, beschikken over grondige kennis en generaties aan ervaring binnen de woningmarkt en hebben inmiddels een groot netwerk van potentiële kopers opgebouwd.

Plan een verkoopgesprek in!

Ga jij voor de hoogste opbrengst?

Of wil je snel verkopen omdat je al een ander huis op het oog of zelfs al gekocht hebt? Kompas Makelaars houdt hier rekening mee. Vraag een gratis waardebepaling aan en onze NVM-Makelaars stellen een gericht verkoopplan voor je op.

Voordelen van een verkoopmakelaar van Kompas Makelaars

Als het om de verkoop van je woning gaat laten wij niets aan het toeval over. Wij zetten alle beschikbare middelen in om tot de hoogst haalbare opbrengst te komen en zien er op toe dat alle facetten van het verkoopproces optimaal worden uitgevoerd.

1. Vrijblijvende waardebepaling

Kompas Makelaars in Spijkenisse biedt een vrijblijvend en gratis verkoopgesprek aan. Een van onze gecertificeerde makelaars komt bij jou thuis langs om gratis en vrijblijvend de waarde van je huis te bepalen. Uiteraard houdt de makelaar rekening met de bijzonderheden van de woning en de huidige woningmarkt. Na het vrijblijvende verkoopgesprek ontvang je een reëel advies over de vraagprijs en een offerte voor het eventueel in de verkoop zetten van je huis bij Kompas Makelaars. Interesse? Vraag dan nu een vrijblijvend verkoopgesprek aan!

2. Presentatie van de woning

Bij Kompas Makelaars worden woningen optimaal gepresenteerd door onze professionele woonfotograaf. Wij maken gebruik van foto’s, video’s, plattegronden en 360 graden foto’s om een woning optimaal te presenteren aan potentiële kopers op funda.nl, onze website en onze social media kanalen, zodat je huis sneller en tegen de beste prijs wordt verkocht.

3. Begeleiding verkoop woning

Wanneer je je huis bij Kompas Makelaars te koop zet, wordt je tijdens het gehele verkoopproces, van a tot z, begeleid door onze gecertificeerde makelaars. Naast kwantiteit, staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf.

Daarnaast kunt je rekenen op goede, enthousiaste bezichtigingen van je woning, ook in de avonduren. En na elke bezichtiging koppelt de makelaar altijd even terug hoe het is gegaan.

4. Onderhandeling

Kompas Makelaars in Spijkenisse voorziet je van advies tijdens de onderhandeling van de verkoop van je woning. Zodat je je huis sneller en voor de hoogste prijs verkoopt.

5. Ondertekening

Wanneer de onderhandeling rond is stellen wij de koopakte op en zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige afhandeling van de verkoop van je woning.

6. Notaris en afhandeling

Kompas Makelaars in Spijkenisse controleert alle notariële stukken zorgvuldig. Daarnaast zijn wij, voordat je naar de notaris gaat voor het transport van je verkochte woning, persoonlijk aanwezig bij de eindinspectie van de woning.

Op zoek naar een NVM-verkoopmakelaar in Spijkenisse of omgeving?
Vraag dan nu een gratis waardebepaling of een verkoopgesprek aan via het contactformulier.