NVM Makelaar Nissewaard - Woning verkopen? Kompas Makelaars
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Alle wegen leiden naar Nissewaard.

Makelaar Nissewaard

Een penthouse aan het water, een eengezinswoning in een levendige stadswijk of een vrijstaand huis in de polder? Wie een woning zoekt in Nissewaard, heeft volop keuze. Je kunt er wonen in de wolken, aan het water of tussen de weilanden, in historische dorpjes of in het bruisende stadshart van Spijkenisse.

Heb je plannen om je woning te verkopen in de omgeving Nissewaard? Of heb je een huis op het oog in deze regio? Kompas Makelaars begrijpt als geen ander dat de verkoop en-/ of aankoop van een woning een belangrijke stap in je leven is en dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Gelukkig kennen we dit gebied op ons duimpje, beschikken onze makelaars over grondige kennis en generaties aan ervaring binnen de woningmarkt en hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk van potentiële kopers opgebouwd.

Maak een afspraak
Alle wegen leiden naar Nissewaard.

Spijkenisse

Met ruim 72.000 inwoners is Spijkenisse de hoofdstad van Gemeente Nissewaard. Ooit ontstaan als een kleine boeren- en vissersgemeenschap aan een kreek van de Oude Maas, maar met de komst van een vaste oeververbinding met Rotterdam (de Spijkenisserbrug) en door de gunstige ligging ten opzichte van de Rotterdamse Havens, in de jaren ’70 uitgegroeid tot middelgrote gemeente. Inmiddels werkt de stad hard aan het ontgroeien van zijn status als groeikern en zorgen publiekstrekkers als Theater de Stoep, Bibliotheek de Boekenberg en diverse winkels en voorzieningen ervoor dat Spijkenisse een perfecte plek is om te wonen!

Zuidland

Een rustig dorp, met een mooie historische kern, omringd door uitgestrekte polders en het prachtige natuur- en recreatiegebied Bernisse. Dat is Zuidland, in het plaatselijke dialect ook wel ‘Sland' genoemd. Hoewel een echt dorp, beschikt Zuidland over vele voorzieningen en een zeer divers woningaanbod. Kenmerkend is de laatmiddeleeuwse Dorpskerk, waarvan de scheve toren de historische kern domineert en al van kilometers afstand te zien is.

Geervliet, Heenvliet & Abbenbroek

Prachtige, schilderachtige dorpjes met de grandeur van Oud-Hollandse stadjes. Temidden van de groene omgeving, rijke historie en moderne voorzieningen is het hier heerlijk om te wonen. Interesse? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!

#allewegenleidennaar
Nissewaard

Maak een afspraak