Over ons - Team - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Ons team is klein, maar fijn, vakkundig en van alle markten thuis.

SANDER VAN GILS

DIRECTEUR / MAKELAAR EN TAXATEUR O.Z.

Sander is de oudste van 3 broers en begint op zijn 16e als bordenjongen bij het makelaarskantoor van hun vader. Na zijn studie Makelaardij treedt hij eind jaren '90 in dienst als beëdigd makelaar en taxateur en in 2005 neemt hij samen met Laurens het bedrijf over van hun vader. Sander is klantvriendelijk, heeft passie voor het vak en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Verder houdt hij wel van een rondje racen op het circuit, gaat hij graag de hort op met vrienden en is hij hartstikke gek op zijn 2 dochters Tess en Isa.

Sander
Laurens

LAURENS VAN GILS

DIRECTEUR / MAKELAAR

Laurens is de jongste telg van de familie en kan, als echte ondernemer in de dop, niet wachten om te beginnen bij Kompas. Eerst als posterplakker, daarna achter de balie en tenslotte ook als makelaar. Niet veel later neemt hij samen met Sander het bedrijf over van hun vader en staat er een nieuwe generatie aan het roer. Laurens is gedreven, heeft hart voor de zaak en is altijd op zoek naar wegen om Kompas nóg beter te maken. Dat geldt trouwens ook voor zijn eigen huis, waar hij altijd wel bezig is met grasmaaien, auto's wassen of iets gezelligs met zijn gezinnetje.

SANNE VAN DER WAGT

OFFICE MANAGER + COMMERCIËLE BINNENDIENST

Sanne is sinds jaar en dag het aanspreekpunt en het gezicht van Kompas. Wil jij je woning te koop zetten, een bezichtiging inplannen, heb je een vraag of heb je advies nodig? Sanne staat altijd voor je klaar! In haar vrije tijd is ze stiekem best een beetje een fitgirl, gaat ze graag met haar vriendinnen op stap en is het strand haar happy place, of dat nu in Nederland is of op een tropische bestemming.

Sanne
Danique

DANIQUE VAN DER VLIES

COMMERCIËLE BUITENDIENST

Danique is onze nieuwste aanwinst en binnendienst + buitendienst topper! Heb jij een bezichtiging met Kompas op de planning staan? Grote kans dus dat je Danique tegenkomt! Danique is een fanatieke dame, of dat nu tijdens een potje tennis of een potje 30 Seconds is. En o ja... af en toe een wijntje vindt ze ook best gezellig ;)

GUUSJE VAN GILS - DE HAAS

MARKETING

Guusje is al 10 jaar partner-in-crime van Laurens, en al bijna even lang werkzaam bij Kompas. Guusje werkt voornamelijk "achter de schermen" en is onze multi-inzetbare duizendpoot. Teksten schrijven, campagnes bedenken, een nieuwe huisstijl lanceren, ze doet het allemaal. In haar vrije tijd houdt ze van (potten)bakken, verzamelt ze mooie reisherinneringen en is ze vooral trotse moeder van haar 2 dochters Niko en Bowi.

Guusje