Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,3

Daarom kiezen verkopers voor Kompas Makelaars

Kompas Makelaars in Spijkenisse was in 2018 met 192 woningverkopen wederom de meest succesvolle verkoopmakelaar van de regio Spijkenisse.

Wat maakt Kompas Makelaars uniek?
Kompas Makelaars in Spijkenisse speelt in op het zoekgedrag van potentiele kopers. Deze kennis nemen wij mee in het advies dat wij je geven voor de verkoop van jouw woning, op deze manier loopt Kompas Makelaars in Spijkenisse altijd vooruit op de woningmarkt in de regio Spijkenisse. Daarnaast beschikt Kompas Makelaars in Spijkenisse over een zeer uitgebreid en divers zoekersbestand waar iedere serieuze woningzoeker naar een koopwoning in de regio Spijkenisse wordt opgenomen, waar jij als verkoper weer van profiteert!

Marktleider Spijkenisse
Al meer dan 40 jaar is Kompas Makelaars marktleider in de regio Spijkenisse. Ons makelaarskantoor heeft de meeste woningen in Spijkenisse verkocht en heeft een snellere verkooptijd dan alle andere makelaars in Spijkenisse. Bij Kompas Makelaars staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen op nummer één.

Wil jij jouw huis sneller en tegen de beste prijs verkopen? Dan kan je bij Kompas Makelaars in Spijkenisse rekenen op het beste resultaat! Onze klanten beoordelen Kompas Makelaars niet voor niets met een 9.3! Bekijk hier alle beoordelingen van onze klanten en neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Waarom Kompas Makelaars?

  • 40 jaar marktleider in Spijkenisse
  • Familiebedrijf
  • Full service begeleiding
  • Uitgebreide presentatie op Funda
  • Meeste verkopen in Spijkenisse
  • Beste verkoopresultaten
  • Meer dan 180 beoordelingen op Funda
  • Meest actief op social media

Gemiddelde verkooptijd in Spijkenisse

46 dagen
Logo Kompas
89 dagen

Gemiddelde makelaar

Aantal verkopen bestaande woningen in Spijkenisse in 2018

Logo Kompas
192
Nummer 2
121
Nummer 3
101
Nummer 4
81
Nummer 5
71