Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars -Taxateurs Spijkenisse - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
 

Daarom kiezen verkopers voor Kompas Makelaars

Kompas Makelaars in Spijkenisse was in 2017 met 180 woningverkopen wederom de meest succesvolle verkoopmakelaar van de regio Spijkenisse.

Wat maakt Kompas Makelaars uniek?
Kompas Makelaars in Spijkenisse speelt in op het zoekgedrag van potentiele kopers. Deze kennis nemen wij mee in het advies dat wij u geven voor de verkoop van uw woning, op deze manier loopt Kompas Makelaars in Spijkenisse altijd vooruit op de woningmarkt in de regio Spijkenisse. Daarnaast beschikt Kompas Makelaars in Spijkenisse over een zeer uitgebreid en divers zoekersbestand waar iedere serieuze woningzoeker naar een koopwoning in de regio Spijkenisse wordt opgenomen, waar u als verkoper weer van profiteert!

Marktleider Spijkenisse
Meer dan 35 jaar lang is Kompas Makelaars marktleider in de regio Spijkenisse. Kompas Makelaars heeft de meeste woningen in Spijkenisse verkocht en heeft een snellere verkooptijd dan de andere makelaars in Spijkenisse. Bij Kompas Makelaars staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, vertrouwen en transparantie op nummer één. Wilt u uw huis sneller en tegen de beste prijs verkopen? Dan kunt u bij Kompas Makelaars in Spijkenisse rekenen op het beste resultaat! Onze klanten beoordelen Kompas Makelaars niet voor niets met een 9.0! Bekijk hier alle beoordelingen van onze klanten.

Kortom, kies voor Kompas Makelaars in Spijkenisse omdat…

 

35

35 jaar marktleider in Spijkenisse

210 2017

Meeste verkopen in Spijkenisse

Familie bedrijf

9,0

Met 161 Funda beoordelingen

Full service begeleiding

Beste verkoop resultaten

Uitgebreide presentatie op Funda

Meest actief op social media

Gemiddelde verkooptijd in Spijkenisse

46 dagen
Logo Kompas
89 dagen

Gemiddelde makelaar

Aantal verkopen bestaande woningen in Spijkenisse in 2017

Logo Kompas
210
Nummer 2
150
Nummer 3
105
Nummer 4
68
Nummer 5
65

Onze klanten beoordelen ons met een

9,0

Verkoop

9,2

Aankoop

Meer informatie?