Waarom Kompas NVM Makelaars en Taxateurs Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Alle wegen leiden naar Kompas.

Waarom Kompas

Een woning verkopen. Het is een vak apart. Een vak waar wij al bijna 50 jaar ervaring mee hebben. Sinds 1977 is Kompas Makelaars de meest succesvolle verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur van Spijkenisse en omstreken. Zo verkochten we het afgelopen jaar 237 woningen in de regio Spijkenisse. Bovendien staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen hoog in het vaandel bij ons familiebedrijf.

Wat maakt Kompas Makelaars uniek?

Kompas Makelaars speelt in op het zoekgedrag van potentiële kopers. Deze kennis nemen wij mee in het advies bij de verkoop van jouw woning, waardoor we altijd vooruit lopen op de woningmarkt én op andere makelaars. Daarnaast beschikt Kompas Makelaars over een zeer uitgebreid en divers zoekersbestand, waarin elke serieuze woningzoeker naar een koopwoning in Spijkenisse, Zuidland, Geervliet, Heenvliet, Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal wordt opgenomen. Waar jij als verkoper weer van profiteert!

Wil jij jouw huis snel en tegen de beste prijs verkopen? Kies voor Kompas, de best verkopende én best beoordeelde makelaar van Spijkenisse.

Bekijk hier alle beoordelingen van onze klanten en neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Waarom Kompas Makelaars?

  • Al 50 jaar dé NVM-makelaar van Nissewaard.
  • De persoonlijke aanpak van een familiebedrijf.
  • Een klein, maar fijn team. En dus korte lijnen en altijd een vertrouwd gezicht.
  • De makelaar die dag en nacht voor je klaarstaat. Ook in de avond en in het weekend.
  • Uitgebreide presentatie op Funda, onze website, onze social media en in onze etalage op een toplocatie in Spijkenisse.
  • De best verkopende makelaar van Spijkenisse, met 237 verkochte woningen in 2023.
  • De hoogst beoordeelde makelaar van Spijkenisse, met een 9,4 uit 220 beoordelingen op Funda.
  • De meest actieve makelaar van Spijkenisse, online én offline. En waar je nog altijd welkom bent voor een kopje koffie.

Waarom Kompas? Daarom Kompas.

Neem contact met ons op