Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Hypotheken Vaes Finance

De hypotheek is waarschijnlijk de grootste kostenpost in uw huishouden. Goed financieel advies is daarom essentieel. U wilt tenslotte comfortabel en zorgeloos kunnen (blijven) wonen. Vaes Finance adviseert en begeleidt u in het gehele traject tot uw hypotheek helemaal rond is.

Onafhankelijk, eerlijk en bovenal duidelijk financieel advies! 
Wij onderscheiden ons doordat wij onze klanten veel persoonlijke aandacht geven. Geen standaardadvies, maar financiële oplossingen die echt op jouw belangen zijn afgestemd.

Neem contact met ons op

Ook succesvol je huis verkopen?

De best beoordeelde hypotheekadviseurs van Zuid-Holland

Je wordt niet zomaar de best beoordeelde adviseur van Zuid-Holland (score en aantal reviews Advieskeuze.nl). Wij doen iedere dag ons uiterste best om u een betrouwbaar en deskundig financieel hypotheekadvies te geven. Ons team, van adviseurs tot back-office medewerkers, stemt onze dienstverlening nauwkeurig op jou af.

1. Vrijblijvende hypotheekgesprek

Het eerste hypotheekgesprek met een van onze hypotheekadviseurs is voor onze rekening. Tijdens dit hypotheekgesprek bespreek je samen met een hypotheekadviseur hoe wij je kunnen helpen met het realiseren van jouw woonwens.

2. Selectie van aanbieders

De huidige woningmarkt kent tal van aanbieders en bankinstellingen, met tal van verschillende producten, diensten en voorwaarden. Uit meer dan twintig geldverstrekkers selecteren we de best passende aanbieding voor jou. Daarbij kijken wij naar tientallen voorwaarden en rentetarieven. Dat geeft jou de zekerheid van het juiste hypotheekadvies en een betaalbare maandlast die naadloos aansluit op jouw wensen.

3. Onafhankelijk advies

Onze hypotheekadviseur zal de door ons geselecteerde aanbieders aan je presenteren en uitvoerig met je bespreken, waarna we je kunnen adviseren welke hypotheek en maandlast het beste bij je past, zowel in je huidige als in je toekomstige situatie.

4. Maatwerk

Juist door deze zorgvuldige en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons op het gebied van financiële dienstverlening. Met deze complete aanpak bieden wij je graag maatwerk aan, ofwel “een hypotheek op maat.” Jouw belang staat bij Vaes Finance altijd voorop. Met ons hypotheekadvies houden onze hypotheekadviseurs zoveel mogelijk rekening met wat jij wilt en wat verantwoord is. Tijdens het aanvraagproces hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat je precies weet hoe het ervoor staat.

5. Nazorg

Ook wanneer je bent verhuisd, blijven de hypotheekadviseurs van Vaes Finance je hypotheek en verzekering voortdurend controleren. Bij Vaes Finance werken we met vaste, persoonlijk aanspreekpunten, waar je zo vaak en zo veel contact mee kunt hebben als je wilt. Maar ook na jaren blijven wij geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Zo combineren we professionaliteit met menselijkheid en hopen we een lange termijn relatie met je op te bouwen.

Financieel gesprek inplannen?

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend hypotheekgesprek inplannen? Neem dan direct contact met ons op. Stuur je mail naar: info@kompas.nl of bel: 0181- 61 10 00. Wij helpen je graag.

Wanneer geven wij advies:

  • Aankoop van een woning
  • Verkoop van jouw woning
  • Einde van jouw rentecontract
  • Oversluiten van jouw hypotheek
  • Verhogen van jouw hypotheek
  • Aflossen van jouw hypotheek