Hypotheek? Bij Kompas en Vaes Finance vindt je alles onder één dak
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Woningadvies én hypotheekadvies? Bij ons vind je alles onder één dak.

hypotheekadvies

Waar Kompas Makelaars voor je klaar staat bij de verkoop, aankoop of taxatie van je woning, kun je bij Vaes Finance terecht voor het financiële plaatje. Onze in-house hypotheekadviseur adviseert en bemiddelt bij jouw hypotheek, verzekering of pensioen. Een totaalpakket onder één dak, waar je gegarandeerd de juiste koers mee vaart.

Neem contact met ons op

Welkom bij Vaes Finance

Je hypotheek is waarschijnlijk de grootste kostenpost van het huishouden. Goed financieel advies is daarom essentieel. Vaes Finance adviseert je op een eerlijke, duidelijke en persoonlijk manier en begeleidt je in het gehele traject, tot je hypotheek helemaal rond is. Elke situatie is uniek, daarom krijg je bij ons geen standaardadvies. Op basis van jouw wensen en doelstellingen voor de toekomst maken wij een voorstel op maat. Wil je liever eerst weten met wie je aan tafel zit? Dan maken wij graag kennis. Vaes Finance is niet voor niets de best beoordeelde hypotheekadviseur van Zuid-Holland!

1. VRIJBLIJVEND HYPOTHEEKGESPREK

Het eerste hypotheekgesprek met één van onze hypotheekadviseurs is voor onze rekening. Tijdens dit hypotheekgesprek bespreek je samen met een hypotheekadviseur hoe wij je kunnen helpen met het realiseren van jouw woonwens.

2. SELECTIE VAN AANBIEDERS

De huidige woningmarkt kent tal van aanbieders en bankinstellingen, met tal van verschillende producten, diensten en voorwaarden. Uit meer dan twintig geldverstrekkers selecteren we de best passende aanbieding voor jou. Daarbij kijken wij naar tientallen voorwaarden en rentetarieven. Dat geeft jou de zekerheid van het juiste hypotheekadvies en een betaalbare maandlast die naadloos aansluit op jouw wensen.

3. ONAFHANKELIJK ADVIES

Onze hypotheekadviseur zal de door ons geselecteerde aanbieders aan je presenteren en uitvoerig met je bespreken, waarna we je kunnen adviseren welke hypotheek en maandlast het beste bij je past, zowel in je huidige als in je toekomstige situatie.

4. MAATWERK

Juist door deze zorgvuldige en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons op het gebied van financiële dienstverlening. Met deze complete aanpak bieden wij je graag maatwerk aan, ofwel “een hypotheek op maat”. Jouw belang staat bij Vaes Finance altijd voorop. Met ons hypotheekadvies houden onze hypotheekadviseurs zoveel mogelijk rekening met wat jij wilt en wat verantwoord is. Tijdens het aanvraagproces hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat je precies weet hoe het ervoor staat.

5. NAZORG

Ook wanneer je bent verhuisd, blijven de hypotheekadviseurs van Vaes Finance je hypotheek en verzekering voortdurend controleren. Bij Vaes Finance werken we met vaste, persoonlijk aanspreekpunten, waar je zo vaak en zo veel contact mee kunt hebben als je wilt. Maar ook na jaren blijven wij geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Zo combineren we professionaliteit met menselijkheid en hopen we een lange termijn relatie met je op te bouwen.

Wanneer geven wij advies:

  • Aankoop van een woning
  • Verkoop van jouw woning
  • Einde van jouw rentecontract
  • Oversluiten van jouw hypotheek
  • Verhogen van jouw hypotheek
  • Aflossen van jouw hypotheek

Op zoek naar een hypotheek adviseur in Spijkenisse of omgeving?

Chris helpt je graag verder!

Chris Vaes

Directeur / Financieel Adviseur

Chris Vaes