Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Kompas, de makelaar met 45 jaar kennis en kunde.

Woning aankopen

In de huidige woningmarkt stijgen de woningprijzen, worden er weer meer woningen verkocht, maar worden huizen ook sneller verkocht en neemt het aanbod van te koop staande woningen af. Omdat u niet dagelijks een woning koopt helpen en adviseren de NVM aankoopmakelaars van Kompas Makelaars in Spijkenisse u graag bij de aankoop van uw droomwoning in de regio Spijkenisse.

Wij behartigen jouw belangen! 
Verkoopmakelaars behartigen de belangen van de verkoper en niet van de koper. Wanneer je kiest voor een eigen NVM-aankoopmakelaar van Kompas Makelaars maak je gebruik van onze deskundigheid, ervaring en netwerk. Wij zetten ons in voor jou om tot de beste prijs te komen en zien er op toe dat alle facetten van het verkoopproces goed worden uitgevoerd.

Plan een aankoopgesprek in!

Voordelen van een aankoopmakelaar van Kompas Makelaars

De aankoopmakelaars van Kompas Makelaars kennen Spijkenisse op hun duimpje en kunnen je daarom optimaal begeleiden. Kompas Makelaars in Spijkenisse beschikt over uitstekende lokale kennis, een groot netwerk en we hebben dagelijks contact met (potentiële) verkopers.

1. Droomwoning gevonden?

Wanneer je een woning op het oog hebt, nemen we tijdens een persoonlijk gesprek alle ins en outs met je door. Vertel ons aan welke wensen jouw droomhuis moet voldoen en wij kijken kritisch met je mee en adviseren je tijdens de zoektocht naar jouw droomwoning.

2. Vrijblijvend hypotheekgesprek

Het eerste hypotheekgesprek met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vaes & van de Leeden is voor onze rekening. Tijdens dit hypotheekgesprek bespreek je samen met een hypotheekadviseur de financiële mogelijkheden voor het realiseren van jouw woonwens. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier de mogelijkheden en vraag direct een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek aan.

3. Bezichtiging

Kompas Makelaars gaat met je mee naar een tweede bezichtiging van de woning. Wij controleren alle belangrijke stukken om vervolgens een juiste waarde te bepalen van de woning.

4. Onderhandeling

Wij voeren de onderhandeling met de daarbij behorende voorwaarden en daarnaast adviseert Kompas Makelaars omtrent de bouwtechnische keuring en taxatie.

5. Koopakte

Wij controleren zorgvuldig de koopakte en notarisstukken en zullen deze persoonlijk met je doornemen en bespreken.

6. Eindinspectie

Kompas Makelaars gaat met je mee naar de eindinspectie van de door jouw gekochte woning.

Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar in Spijkenisse of omgeving?
Vraag dan nu een vrijblijvend aankoopgesprek aan via het contactformulier.