Woning aankopen? Kies voor een aankoopmakelaar - Kompas Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Kompas, de makelaar met 45 jaar kennis en kunde.

Woning aankopen

In een woningmarkt die steeds in beweging is, is Kompas Makelaars jouw veilige haven. Want een woning kopen doe je niet dagelijks en wij begrijpen als geen ander dat goede begeleiding hierbij van essentieel belang is. Onze NVM-aankoopmakelaars kennen Spijkenisse op hun duimpje, beschikken over jarenlange ervaring en een breed netwerk binnen de lokale woningmarkt en helpen je graag bij de aankoop van jouw droomwoning.

Plan een aankoopgesprek in!

Het voordeel van een aankoopmakelaar van Kompas Makelaars

Verkoopmakelaars behartigen de belangen van de verkoper en niet van de koper. Wanneer je kiest voor een eigen NVM-aankoopmakelaar van Kompas Makelaars, maak je gebruik van onze deskundigheid, ervaring en netwerk. We zetten ons écht in om jouw droomwoning te vinden, tot de beste prijs te komen en zien er op toe dat alle facetten van het verkoopproces goed worden uitgevoerd.

1

Droomwoning gevonden?

Wanneer je een woning op het oog hebt, nemen we tijdens een persoonlijk gesprek alle ins en outs met je door. Vertel ons aan welke wensen jouw droomhuis moet voldoen en wij kijken kritisch met je mee en adviseren je tijdens de zoektocht naar jouw droomwoning.

2

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Het eerste hypotheekgesprek met onze in-house hypotheekadviseur Vaes Finance is voor onze rekening. Tijdens dit hypotheekgesprek bespreek je samen met een hypotheekadviseur de financiële mogelijkheden voor het realiseren van jouw woonwens. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier de mogelijkheden en vraag direct een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek aan.

3

Bezichtiging

Kompas Makelaars gaat met je mee naar een tweede bezichtiging van de woning. Wij controleren alle belangrijke stukken om vervolgens een juiste waarde te bepalen van de woning.

4

Onderhandeling

Wij voeren de onderhandeling met de daarbij behorende voorwaarden en daarnaast adviseert Kompas Makelaars omtrent de bouwtechnische keuring en taxatie.

5

Koopakte

Wij controleren zorgvuldig de koopakte en notarisstukken en zullen deze persoonlijk met je doornemen en bespreken.

6

Eindinspectie

Kompas Makelaars gaat met je mee naar de eindinspectie van de door jouw gekochte woning.

Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar in Spijkenisse of omgeving?

Laurens helpt je graag verder!

Laurens van Gils

Directeur / Makelaar

Laurens  van  Gils