nieuwbouw
Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Stella Nova fase 3

Vol trots presenteren wij hierbij Stella Nova fase 3. Een prachtig nieuwbouwproject en de tweede fase van de herontwikkeling van de bestaande woonwijk Sterrenkwartier in Spijkenisse.

De opzet van Stella Nova is bijzonder ruim en groen. Hier worden royale, duurzame eengezinswoningen gerealiseerd. Een groot deel van de woningen grenst met de achtertuin direct aan het water en zijn voorzien van één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast zijn er ook twaalf ruime eengezinswoningen met standaard drie slaapkamers en een heerlijke achtertuin. Ook zijn er 8 fijne starterswoningen. In Stella Nova leeft u volledig ontspannen, met alles wat Spijkenisse te bieden heeft binnen handbereik. Wist u dat u uw droomwoning zelf kunt samenstellen?

OMGEVING

De ligging van Stella Nova is uniek! Dit nieuwe woongebied is gesitueerd in de bestaande woonwijk Sterrenkwartier. Een uitstekend woongebied voor mensen van alle leeftijden, met of zonder kinderen, voor stadsliefhebbers en rustzoekers. Voor een ieder heeft het Sterrenkwartier iets te bieden. Dat is het mooie aan dit project. U hoeft niet te kiezen, u krijgt het allemaal.

Denkt u bij Spijkenisse niet direct aan een groene woonomgeving? Niets is minder waar! In en rondom Spijkenisse vindt u diverse natuurgebieden en parken. U bent in 3 fietsminuten in natuurvriendelijk Park Vogelenzang, waar dieren en natuur hun gang kunnen gaan. Hier kunt u prachtige wandelingen maken, op een zonnige dag heerlijk picknicken en als het vriest kunt u hier schaatsen op de ijsbaan.

Daarnaast bent u binnen 9 fietsminuten in het Hartelpark. Een prachtig park van maar liefst 70 ha. Dit park leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen. In dit park lopen Schotse Hooglanders en reeën vrij rond.

Ook kunt u naar recreatiegebied Bernisse. In de zomer kunt u hier heerlijk zwemmen of kanoën!

WONINGTYPEN

Met de ontwikkeling van Stella Nova fase 2 komt er meer diversiteit in het woningaanbod van het Sterrenkwartier. In het huidige ontwerp worden de volgende type koopwoningen gerealiseerd:

  • 9 drie-onder-een-kapwoningen met aangebouwde berging en tuin aan het water.
  • 4 twee-onder-een-kapwoningen met aangebouwde berging en tuin aan het water.
  • 4 riante rijwoningen met drie verdiepingen en een plat dak.
  • 8 riante rijwoningen met twee verdiepingen en een zolder.
  • 8 starterswoningen met twee verdiepingen en een zolder. Gelegen aan het groene hof.

BIJZONDERHEDEN EN RUWBOUWOPTIES

Enkele woningen zijn standaard voorzien van bijzonderheden zoals Franse balkons, een zij-entree, luifel of dakkapel. Verder is het voor alle woningen mogelijk om ruwbouwopties zoals uitbouwen, dakkapellen en dakramen te kiezen. Ook is aan de binnenzijde nog van alles te kiezen. U kunt uw nieuwe woning hiermee aanpassen aan uw woonwensen!