Woningadvies én hypotheekadvies?
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de woningmarkt.

Woningadvies én hypotheekadvies?

Waar Kompas Makelaars voor je klaar staat bij de verkoop, aankoop of taxatie van je woning, kun je bij Vaes Finance terecht voor het financiële plaatje. Onze in-house hypotheekadviseur adviseert en bemiddelt bij jouw hypotheek, verzekering of pensioen. Een totaalpakket onder één dak, waar je gegarandeerd de juiste koers mee vaart.

Welkom bij Vaes Finance

Je financiële administratie, waaronder je hypotheek, is iets wat je gewoon goed op orde wilt hebben. En dat begrijpen wij. Elke situatie is uniek, daarom krijg je bij ons geen standaardadvies. Op basis van jouw wensen en doelstellingen voor de toekomst maken wij een voorstel op maat. Wil je liever eerst weten met wie je aan tafel zit? Dan maken wij graag kennis. Wij zijn niet voor niets het best beoordeelde advieskantoor van Zuid-Holland!

Hypotheek

De ene hypotheek is de ander niet. En terwijl de één zweert bij een annuïteitenhypotheek, kiest de ander liever voor een lineaire variant of zelfs een aflosvrije versie, als dit bij jouw situatie past. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, en dat laten we je graag zien. Wij helpen je met al jouw hypotheekzaken.

Verzekeringen

Premies, kleine lettertjes en honderden verschillen: verzekeringen regelen is een hoop werk. Laat dat daarom maar aan ons over. Als onafhankelijke partij gaan wij altijd op zoek naar de beste optie voor jouw situatie. En dat doen we zoals jij dat wilt: bij ons op kantoor of bij je thuis. 

Pensioen

We hebben het altijd over later, maar wat als later helemaal niet zo goed is als nu? Je wilt toch hetzelfde blijven besteden. Het hebben van een goed pensioen is daarom ontzettend belangrijk. Van kapitaalopbouw tot pensioentekorten: wij geven je een kijkje in de toekomst.

Vaes Finance & Kompas Makelaars, samen sterk.

Guusje

Geschreven door

Guusje van Gils - De Haas

Marketeer bij Kompas

Neem contact op
Woningadvies én hypotheekadvies?