Terugblik op een succesvol eerste kwartaal 2024
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de woningmarkt.

Terugblik op een succesvol eerste kwartaal 2024

Beste lezers,

Wij proosten alvast op het weekend, maar ook op een prachtig eerste kwartaal van 2024! Want tijdens de eerste drie maanden van dit jaar kregen we weer een hoop leuke nieuwe woningen in de verkoop (en dus ook een hoop fijne nieuwe klanten erbij) en verkochten we 90 woningen. Dat is gemiddeld 1 woning per dag! Daarmee is Kompas Makelaars wederom de best verkopende makelaar van Spijkenisse én omstreken.

Een prestatie om trots op te zijn

Het verkopen van 90 woningen in slechts één kwartaal is een prestatie waar we trots op zijn. Het is het resultaat van het toegewijde team achter Kompas Makelaars, dat zich áltijd inzet voor élke klant. Vanaf het eerste contact tot de overdracht van de sleutels streven we ernaar om een ​​service van topkwaliteit te bieden aan al onze klanten.

Vertrouwen van onze klanten

We zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. Of het nu gaat om het verkopen van een familiehuis, het vinden van een eerste woning voor jonge kopers, of het investeren in vastgoed, we zijn vereerd om deel uit te maken van het realiseren de vastgoeddoelen van zoveel mensen in Spijkenisse en omgeving.

Focus op klanttevredenheid

Bij Kompas Makelaars is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om een ​​positieve ervaring te bieden aan al onze klanten, ongeacht hun vastgoedbehoeften. Ons team staat bekend om hun professionele en persoonlijke aanpak, en we zijn blij dat dit heeft bijgedragen aan het succes van ons eerste kwartaal van 2024.

Een dankwoord

Namens het hele team van Kompas Makelaars willen we onze oprechte dank uitspreken aan al onze klanten die ons hebben gekozen als hun partner in vastgoed. We waarderen het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld en kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn bij de verkoop, aankoop en taxatie van jouw woning.

Op naar meer succes

Terwijl we terugkijken op een fantastisch eerste kwartaal van 2024, kijken we ook vol enthousiasme naar de toekomst. Met een sterke focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen zijn we vastbesloten om onze groei voort te zetten en nog meer mensen te helpen bij het realiseren van hun woonwens.

Neem contact op met Kompas Makelaars

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar in Spijkenisse, vraag dan vandaag nog een gratis waardebepaling aan of neem contact op met Kompas Makelaars. We staan klaar om je te helpen bij het verkopen, kopen of taxeren van jouw woning, met de professionele en persoonlijke aanpak waar we om bekend staan.

Met vriendelijke groet,

Kompas Makelaars

Raadhuislaan 2, Spijkenisse
0181-611000

Guusje

Geschreven door

Guusje van Gils - De Haas

Marketeer bij Kompas

Neem contact op
Terugblik op een succesvol eerste kwartaal 2024