Nieuws op de woningmarkt
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de woningmarkt.

Nieuws op de woningmarkt

Nieuws op de woningmarkt

Je hebt het misschien al gelezen, er worden weer meer woningen verkocht en de huizenprijzen gaan omhoog. En dat is natuurlijk goed nieuws voor onze verkopers!

Wie eind 2023 een bestaande woning kocht, betaalde daar 5,3% meer voor dan een jaar eerder. De gemiddelde verkoopprijs was 434.000 euro, blijkt uit nieuwe cijfers van makelaarsvereniging NVM. Daarnaast wisselden in het vierde kwartaal 36.500 bestaande koopwoningen van eigenaar. Dat is het hoogste aantal in twee jaar tijd. Vooral de verkoop van appartementen liep goed, omdat er daarvan flink meer te koop werden gezet. 

Heb jij verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw woning waard is? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan!

Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek komen we bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. We kijken we naar de ligging, staat van onderhoud en andere bijzonderheden, maar houden ook rekening met omliggende woningen, gemeentelijke plannen en de huidige woningmarkt. Na het vrijblijvende verkoopgesprek ontvang je een reëel advies over de vraagprijs en een offerte voor het eventueel in de verkoop zetten van je huis bij Kompas. 

Interesse? Vraag dan nu een gratis waardepaling aan via https://daarom.kompasmakelaars.nl/.

Guusje

Geschreven door

Guusje van Gils - De Haas

Marketeer bij Kompas

Neem contact op
Nieuws op de woningmarkt