Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,3

Kennismaking met…Assistent makelaar Sanne van der Wagt

Het Kompas Makelaars team bestaat uit vijf jonge en gedreven medewerkers met verschillende disciplines. Het team van Kompas Makelaars in Spijkenisse bestaat uit makelaars/taxateurs, een assistent makelaar, medewerker commerciële binnendienst en een front-office medewerker. We hebben nauw contact met al onze klanten en daarom stellen wij graag ons team aan u voor.

Wie zijn ze? Wat drijft ze? En wat doen ze eigenlijk als ze niet op kantoor heel hard aan het werk zijn voor u? Maak kennis met onze assistent makelaar: Sanne van der Wagt.

Van stagiaire tot assistent makelaar
Sanne heeft haar afstudeerstage geholpen bij  Kompas Makelaars in Spijkenisse en is daarna blijven hangen. "Ik studeerde Management Economie en Recht aan de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens mijn Minor Vastgoed kwam ik erachter dat ik graag aan de slag wilde in de Makelaardij. Mijn afstudeerstage was bij Kompas Makelaars in Spijkenisse. Dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven. Ik ben begonnen als Front- office medewerker bij Kompas Makelaars, maar inmiddels ben ik ook actief in de buitendienst in Spijkenisse. Dit houdt in dat u mij kan tegenkomen tijdens een bezichtiging, onderhandelingen en natuurlijk nog steeds als u ons belt met een vraag. Ik help u altijd graag."

Familie, vrienden en reizen
Wanneer Sanne niet aan het werk is kan je haar vinden in Rotterdam, haar woonplaats. "Het liefst breng ik mijn vrije tijd door met vrienden en familie, maar ik ga ook graag op reis. Het liefst zo ver mogelijk. Een aantal maanden geleden heb ik met vriendinnen een rondreis gemaakt langs de westkust van Amerika. Onvergetlijk!"

Mooiste gebouw in Spijkenisse
"Het mooiste gebouw in Spijkenisse vind ik zonder twijfel de boekenberg!"

Kennismaking met…Assistent makelaar Sanne van der Wagt

Deel via social media