Kennismaking met… Sanne van der Wagt
Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Header

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op de woningmarkt.

Kennismaking met… Sanne van der Wagt

Het Kompas Makelaars team bestaat uit vier jonge en gedreven medewerkers met verschillende disciplines. Het team van Kompas Makelaars in Spijkenisse bestaat uit makelaars/taxateurs, een office manager en een medewerker commerciële binnendienst. We hebben nauw contact met al onze klanten en daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Wie zijn we? Wat drijft ons? En wat doen we eigenlijk als we niet op kantoor heel hard aan het werk zijn voor jou? Maak kennis met: Sanne van der Wagt.

Van stagiaire tot office manager

Sanne heeft haar afstudeerstage gelopen bij Kompas Makelaars in Spijkenisse en is daarna blijven hangen. "Ik studeerde Management Economie en Recht aan de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens mijn Minor Vastgoed kwam ik erachter dat ik graag aan de slag wilde in de Makelaardij. Mijn afstudeerstage was bij Kompas Makelaars in Spijkenisse. Dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven. 

Familie, vrienden en reizen

Wanneer Sanne niet aan het werk is kan je haar vinden in Rotterdam, haar woonplaats. "Het liefst breng ik mijn vrije tijd door met vrienden en familie, maar ik ga ook graag op reis. Het liefst zo ver mogelijk. Een aantal maanden geleden heb ik met vriendinnen een rondreis gemaakt langs de westkust van Amerika. Onvergetelijk!"

Mooiste gebouw in Spijkenisse

"Het mooiste gebouw in Spijkenisse vind ik zonder twijfel de Boekenberg!"

Guusje

Geschreven door

Guusje van Gils - De Haas

Marketeer bij Kompas

Neem contact op
Kennismaking met… Sanne van der Wagt