Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
 

Huis verkopen in de regio Spijkenisse?

U verkoopt niet dagelijks uw woning. Wij begrijpen als geen ander dat goede begeleiding voor u hierbij erg belangrijk is. Onze makelaars kennen Spijkenisse erg goed en kunnen u hierbij daarom optimaal begeleiden. Zij beschikken over een uitstekende lokale kennis, hebben een groot netwerk en dagelijks contact met potentiele kopers.

Wilt u de hoogste opbrengst?
Of snel verkopen omdat u al een ander huis op het oog hebt of zelfs al gekocht heeft? Onze makelaars houden hier rekening mee. Op basis van een gratis waardebepaling stellen de NVM-Makelaars een gericht verkoopplan op.

Voordelen van een verkoopmakelaar van Kompas Makelaars

Als het om de verkoop van uw woning gaat laten wij niets aan het toeval over. Wij zetten alle beschikbare middelen in om tot de hoogst haalbare opbrengst te komen en zien er op toe dat alle facetten van het verkoopproces optimaal worden uitgevoerd.

1. Vrijblijvende waardebepaling

Bij Kompas Makelaars in Spijkenisse bieden wij u een vrijblijvend en gratis verkoopgesprek aan. Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek komt een van onze gecertificeerde makelaars bij u thuis langs om gratis en vrijblijvend de waarde van uw huis te bepalen. Uiteraard houdt de makelaar rekening met de bijzonderheden van uw woning en de huidige woningmarkt. Na het vrijblijvend verkoopgesprek ontvangt u van ons een reëel advies over de vraagprijs en een offerte voor het eventueel in de verkoop zetten van uw huis bij Kompas Makelaars in Spijkenisse. Interesse? Vraag dan nu uw vrijblijvend verkoopgesprek aan!

2. Presentatie van uw woning

Bij Kompas Makelaars Spijkenisse presenteren wij uw woning optimaal door gebruik te maken van een professionele woonfotograaf. Wij maken gebruik van foto’s, video, plattengronden en 360 graden foto’s om uw woning optimaal te presenteren aan kopers op funda.nl en op onze eigen social media kanalen, zodat uw huis sneller en tegen de beste prijs wordt verkocht.

Makelaar Spijkenisse

3. Begeleiding verkoop woning

Wanneer u uw woning bij Kompas Makelaars in Spijkenisse in de verkoop heeft dan wordt u door een van onze gecertificeerde makelaars begeleid tijdens het gehele verkoopproces. Naast kwantiteit, staan kwaliteit, transparantie, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf.

Daarnaast kunt u rekenen op enthousiaste bezichtigingen van uw woning, ook in de avonduren, met kandidaat kopers. Na elke bezichtiging van uw woning kunt u een terugkoppeling verwachten van uw makelaar.

4. Onderhandeling

Kompas Makelaars in Spijkenisse voorziet u van advies tijdens de onderhandeling van de verkoop van uw huis. Zodat u uw huis sneller en tegen de beste prijs verkoopt.

5. Ondertekening

Wanneer de onderhandeling rond is stelt Kompas Makelaars in Spijkenisse de koopakte op en zorgt voor een snelle en zorgvuldige afhandeling van de verkoop van uw huis.

6. Notaris en afhandeling

Kompas Makelaars in Spijkenisse controleert alle notariële stukken zorgvuldig. Daarnaast zijn wij persoonlijk aanwezig bij de eindinspectie van uw woning, voordat u naar de notaris gaat voor het transport van uw verkochte woning.

Op zoek naar een NVM-verkoopmakelaar in Spijkenisse of omgeving?
U kunt direct een gratis waardebepaling of een verkoopgesprek aanvragen via het onderstaande contactformulier.

8 redenen om voor Kompas Makelaars te kiezen:

 • 1
  35 jaar marktleider in Spijkenisse
 • 2
  Meeste verkopen in Spijkenisse
 • 3
  Familie bedrijf
 • 4
  Funda beoordeling een 9
 • 5
  Full service begeleiding
 • 6
  Beste verkoopresultaten
 • 7
  Uitgebreide presentatie op Funda
 • 8
  Meest actief op social media

Meer informatie?