Geschiedenis - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Ons familieverhaal

Achter elk familiebedrijf zit een familieverhaal. Zo ook bij ons. In 1977 start Niek van Gils, de vader van Sander en Laurens, zijn makelaarskantoor aan de Eikenlaan in Spijkenisse. Kompas Makelaars is een feit. In de jaren die volgen blijkt Niek een echte ondernemer en een ware pionier binnen de makelaardij door een verhuisbus in te zetten voor koper en verkoper, zo goed als alle nieuwbouwprojecten in de omgeving te realiseren en als eerste makelaarskantoor van Spijkenisse toe te treden tot de NVM.

Ons familieverhaal

Aangestoken door de gedrevenheid van hun vader besluit Sander in 1998 in zijn voetsporen te treden en besluit Laurens in 2004 het team compleet te maken. Een jaar later, vlak voor de recessie, nemen Sander en Laurens Kompas Makelaars officieel over en in 2010 treedt Niek van Gils af. Als makelaar in hart en nieren blijft hij een adviserende rol vervullen bij het bedrijf en is hij tot op de dag van vandaag actief binnen het vastgoed.

En Sander en Laurens?

Die werken nog steeds met heel veel plezier bij het eerste kindje van hun vader en hebben er inmiddels, door er hun eigen, eigentijdse draai aan te geven, hun eigen succesverhaal van gemaakt.

Maak kennis met ons team