Makelaar Spijkenisse - Kompas Makelaars en Taxateurs Spijkenisse - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Kennismaking met… Front- office medewerker Renée Lommen

Het Kompas Makelaars team bestaat uit vijf jonge en gedreven medewerkers met verschillende disciplines. Het team van Kompas Makelaars in Spijkenisse bestaat uit makelaars/taxateurs, een assistent makelaar, medewerker commerciële binnendienst en een front-office medewerker. We hebben nauw contact met al onze klanten en daarom stellen wij graag ons team aan u voor.

Wie zijn ze? Wat drijft ze? En wat doen ze eigenlijk als ze niet op kantoor heel hard aan het werk zijn voor u? Maak kennis met onze nieuwe collega front- office medewerker: Renée Lommen

Van operatiekamer naar Makelaardij
Voordat Renée aan de slag ging als Front- office medewerker bij Kompas Makelaars in Spijkenisse werkte zij als stagiaire Paraveterinair (dierverpleegkundige) bij Dierenkliniek Rotterdam. “Ik heb een aantal jaren gewerkt als PR- medewerker en marketeer in verschillende branches, maar daar haalde ik geen voldoening meer uit. Daarom heb ik een jaar geleden besloten toch mijn droom achterna te gaan en ben ik begonnen aan de studie Paraveterinair. Tot ik ben afgestudeerd ben ik te vinden bij Kompas Makelaars in Spijkenisse!”

Wanneer u naar Kompas Makelaars in Spijkenisse belt voor een bezichtiging, een vrijblijvend verkoopgesprek of voor een afspraak om bijvoorbeeld de koopovereenkomst te tekenen, dan heeft u een grote kans dat u Renée aan de telefoon krijgt.

Peru, Oost Afrika en India
“Als ik niet werk of studeer ga ik het allerliefst met mijn vriend reizen. Peru en Oost Afrika vond ik tot nu toe het mooist en India staat bovenaan mijn lijstje als volgende bestemming!”

Favoriete plekje in Nissewaard
“Ik woon zelf in Blijdorp in Rotterdam en ik ben Spijkenisse pas gaan leren kennen sinds ik werk bij Kompas Makelaars in Spijkenisse. Ik heb dus nog niet heel veel van de gemeente Nissewaard gezien, maar ik vind jullie bibliotheek erg mooi.”

Kennismaking met… Front- office medewerker Renée Lommen

Deel via social media