Hypotheekadviseurs Vaes - Kompas NVM Makelaars Spijkenisse
 

Hypotheekadviseurs Vaes & van der Leeden

De hypotheek is waarschijnlijk de grootste kostenpost in uw huishouden. Goed financieel advies is daarom essentieel. U wilt tenslotte comfortabel en zorgeloos kunnen (blijven) wonen. Veas & van der Leeden adviseert en begeleidt u in het gehele traject tot uw hypotheek helemaal rond is.

Een onafhankelijk, eerlijk en bovenal duidelijk financieel advies! 
Wij onderscheiden ons omdat wij onze klanten veel persoonlijke aandacht geven. Geen standaardadvies maar financiële oplossingen die echt op uw belangen zijn afgestemd.

De best beoordeelde hypotheekadviseurs van Zuid-Holland

Je wordt niet zomaar de best beoordeelde adviseur van Zuid-Holland (score en aantal reviews Advieskeuze.nl). Wij doen iedere dag ons uiterste best om u een betrouwbaar en deskundig financieel hypotheekadvies te geven. Onze dienstverlening stemmen wij nauwkeurig op u af. Dat doen wij met ons hele team, adviseurs en back-office medewerkers.

1. Vrijblijvende hypotheekgesprek

Het eerste hypotheekgesprek met een van onze hypotheekadviseurs is voor onze rekening. Tijdens dit hypotheekgesprek bespreekt u samen met een hypotheekadviseur hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van uw woonwens.

2. Selectie van aanbieders

De huidige woningmarkt kent een tal van aanbieders, zoals bankinstellingen, met verschillende producten, diensten en voorwaarden. Wij selecteren uit meer dan twintig geldverstrekkers de best passende aanbieding voor u. Daarbij kijken wij naar tientallen voorwaarden en rentetarieven. Dat geeft u de zekerheid van het juiste hypotheekadvies en een betaalbare maandlast die naadloos aansluit op uw wensen.

3. Onafhankelijk advies

De door ons geselecteerde aanbieders zal uw hypotheekadviseur aan u presenteren en uitvoerig met u bespreken waarna wij u kunnen adviseren welke hypotheek en maandlast het beste bij u past, zowel in uw huidige als uw toekomstige situatie.

4. Maatwerk

Juist door deze zorgvuldige en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons op het gebied van de financiële dienstverlening. Met deze complete aanpak bieden wij u graag maatwerk aan, ofwel “een hypotheek op maat.” Uw belang staat bij Vaes & van der Leeden altijd voorop. Met ons hypotheekadvies houden onze hypotheekadviseurs zoveel mogelijk rekening met wat u wilt en wat verantwoord is. Tijdens het aanvraagproces hebben wij regelmatig contact met u, zodat u weet hoe het ervoor staat.

5. Nazorg

Woont u eenmaal in uw nieuwe woning, dan blijven de hyptoheekadviseurs van Vaes & van der Leeden uw hypotheek en verzekering voortdurend controleren. Wanneer wij advies geven heeft u een vast persoonlijk aanspreekpunt. U heeft zoveel contact met ons als u zelf wilt. Maar ook na jaren blijven wij geïnteresseerd in hoe het met u gaat. Zo combineren wij professionaliteit en menselijkheid. Wij gaan voor een lange termijn relatie met u. Wij bewaken de afspraken in uw koopovereenkomst zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

8 redenen om voor Kompas Makelaars te kiezen:

 • 1
  35 jaar marktleider in Spijkenisse
 • 2
  Meeste verkopen in Spijkenisse
 • 3
  Familie bedrijf
 • 4
  Funda beoordeling een 9
 • 5
  Full service begeleiding
 • 6
  Beste verkoopresultaten
 • 7
  Uitgebreide presentatie op Funda
 • 8
  Meest actief op social media

Meer informatie?